Trenger du hjelp?

BBQ-grill-merking med utskiftbare bokstaver

kr 209
Incl. VAT
- +
Man skal ikke sløse med maten, med det er da greit å leke med den litt. Det er mye her i livet som er så alvorlig, så hvorfor ikke finne små gleder der man kan? Merk biffen med navnet ditt, eller gi bort dette finurlige brennmerke-redskapet til noen som du tror vil sette pris på et mer personlig preg på steika.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette er en skikkelig morsom gaveidé som garantert vekker latter og smil. Ta med denne på campingen, grillfesten eller hagefesten. Nå har du muligheten til å oppleve en personlig biff utenom det vanlige. Ikke bare er det perfekt grillet med deilig smak, den bærer også navnet ditt, eller navnet til mottakeren av gaven.

Denne stjeler showet, det kan vi garantere. Du har plass til 20 bokstaver som kan byttes ut helt etter eget ønske. Her gjelder det å være kreativ! Det kan være en hilsen, en morsom beskjed, eller noe helt kryptisk som bare du og den som mottar gaven forstår. Enten du gir denne som gave til en bursdag, påske, farsdag eller morsdag, kommer den til å bli godt mottatt. En bra gave med en vittig touch.

Detaljinformasjon

Rustfritt stål med trehåndtak

  • Mål: 9 x 48 cm
  • Rommer totalt 20 tegn på 2 linjer
  • Inkludert feste og tyske instruksjoner
  • 61 bokstaver og tegn inkludert (se liste)
  • Bokstaver som er inkludert: 3xA 2xB 2xC 3xD 2xE 2xF 1xG 2xH 3xI 1xJ 1xK 4xL 2xM 2xN 4xO 2xP 1xQ 4xR 3xS 3xT 2xU 1xV 1xW 1xX 2xY 1xZ 8x mellomrom

Produktomtaler

Write a review
2019-12-14T04:28:19+00:00