Trenger du hjelp?

BBQ: Grillpanne i rustfritt stål

kr 249
Incl. VAT
- +
Uansett om du ønsker å grille kjøtt, sjømat eller grønnsaker, vil denne grillpannen i rustfritt stål med hullete bunn sørge for den perfekte grillsmaken på det som stekes. Kvalitet og praktisk design i en uvanlig kombinasjon, og en super gaveidé til den som liker å tilberede mat på grillen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Sommeren nærmer seg, og vi vet alle hva det innebærer – grilling! Det er noe nesten litt magisk med å lage maten utendørs om sommeren, den smaker liksom godt uansett! Eller nesten i alle fall. Med denne grillpannen er du faktisk garantert den gode grillsmaken uansett om det er grønnsaker, biff, kylling eller fisk som skal tilberedes. Den er perfekt når man skal grille mindre ting, for eksempel kjøtt eller grønnsaker i små biter, og ved hjelp av den hullete bunnen sørger man for at maten får den distinkte grillsmaken. Et grillredskap man ikke klarer seg uten, rett og slett!

Grillpannen er også laget med sommerens utflukter i tankene. Det stabile håndtaket i tre kan nemlig brettes ned i pannen slik at den tar opp mye mindre plass i sekken. Den er også enkel å rengjøre. Som gave til en grillentusiast er denne grillpannen uvurderlig, vi kan faktisk garantere at den faller i smak! Akkurat som maten man griller på denne pannen kommer til å gjøre.

Detaljinformasjon

BBQ: Grillpanne i rustfritt stål

  • Ø 31 cm
  • av høykvalitets rustfritt stål og tre
  • enkel å rengjøre
  • hullete bunn sørger for den typiske røk-aktige grillsmaken
  • håndtaket kan raskt klappes inn for enklere oppbevaring

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T23:16:07+00:00