Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Beat-armbånd

Fra kr 69
Incl. VAT
- +
Disse spesielle lys-armbåndene er en flott gave til alle som ønsker å være i fokus på fester! Fordi denne gaven ikke bare gir et vakkert og fargerikt lys, blinker den også i takt med musikken! En fantastisk idé for å få ethvert jubileum til glitre.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Beat-armbånd. Er du fortsatt på jakt etter en god idé til neste feiring? Med disse glødende armbåndene blir din neste fest garantert en hit! En gave som vil være en flott suvenir til ethvert arrangement og et absolutt fortreffelig høydepunkt! De stilige armbåndene er ikke bare fargerike og ser bra ut, de blinker også i takt med musikken. Så er man på dansegulvet, er man absolutt et blikkfang!

Denne fargerike gaven stjeler oppmerksomheten fra alle. Lystettheten til disse fantastiske LED-armbåndene lyser opp ethvert rom. Man kan slappe av eller danse i takt med det blinkende armbåndet! En fin gave til en vert eller festarrangør. Eller en morsom idé til en bursdagsfeiring hvor du ønsker å skinne.

Detaljinformasjon

Beat-armbånd

  • Farge: Rosa
  • Merk: Batteriene kan ikke erstattes.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T12:00:49+00:00