Trenger du hjelp?

Belly Art – gipsavtrykksett

kr 269
Incl. VAT
- +
Lag et minnestykke for evigheten med Belly Art gipsavtrykksett. Mal gipsavtrykket av gravidmagen din med vakre farger, eller kanskje et motiv, og gled deg og din kjære og resten av familien med en virkelig unik og personlig gave.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne gaven gjør man den elskede gravidmagen sin om til et ekte kunstverk. Først lager man sitt helt unike gipsavtrykk, og deretter kan man male og dekorere dette akkurat slik man måtte ønske. På denne måten oppstår ikke bare et evig minne om de månedene man gikk gravid, men også en stilig og egenartig interiørdetalj som garantert kommer til å gjøre besøkende nysgjerrige og interesserte.

Belly Art Gipsavtrykksett er den perfekte gave for den vordende mor som kan bruke den spennende ventetiden på noe kreativt. På bare én time har man laget sitt eget gipsavtrykk – her er det viktig å følge instruksene som følger med – og dermed er det bare å la kreativiteten løpe fritt! Skal du i babyshower? Da har du rett og slett den ultimate, og garantert mest unike, gaven foran deg! Gi en gave som vil glede både foreldre og barn i all tid framover.

Detaljinformasjon

Belly Art – Sett for gipsavtrykk inneholder:

  • 5 ruller med gipsbind
  • krem
  • et dekkeklede
  • hansker
  • sandpapir

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T10:00:44+00:00