Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Bento-Boks – "Kjøleskap"

kr 209
Incl. VAT
- +
Her møter den japanske tradisjonen det moderne design: Bento-Boks "Kjøleskap" er like praktisk som den er morsom! En Bento-boks er en japansk matboks med flere separate rom, til flere forskjellige matretter. De mange rommene sørger for en toetasjes og vanntett matboks som får plass til hele menyen – men som likevel holder rettene separert. Kan brukes i både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin, og sørger for at maten holder seg godt!
This gift is popular! Only 1 item left

Beskrivelse

Et lekkert design, super-praktisk inndeling og et skikkelig blikkfang på lunsjbordet! Dette er som Cadillacen blant Bento-bokser som sørger for at alle ønsker seg matboksen din. Under sitt skinnende og røde ytre, skjuler det seg nemlig et "mini-kjøleskap" som sørger for at maten holder seg når du er ute på farten. Her får du alt du trenger fra en matboks, samt et stilig utseende som skiller den fra de andre. Den har et vanntett lokk som festes på hver side, og flere rom i matboksen som sørger for at matrettene skilles fra hverandre.

Bento-boksen inkluderer også en kniv og gaffel i plast, og som tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. I første etasje finner man individuelle deler som kan tas ut av boksen, (en flat og en dyp) der den største måler 18,5 x 10,5 x 5 cm. Matboksen kan organiseres på utallige måter, slik at lunsjen pakkes riktig hvor agurken og dippen får hvert sitt rom! En super-praktisk Bento-boks som passer til alle som spiser ute på farten. En flott gaveidé til både store og små!

Detaljinformasjon

Bento-Boks – "Kjøleskap"

  • Settet består av: Nedre del (10,5 x 18,5 x 5 cm), indre toppdel som er flat og dyp (10,5 x 18,5 x 3,5 cm), delt inn i to rom. Gaffel og kniv.
  • Kapasitet: 1,4 liter
  • Brukes til mat og vann
  • Kan vaskes i oppvaskmaskinen
  • Kan varmes i mikrobølgeovnen (uten lokk)
  • Materiale: plast (BPA-fritt)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-05-27T05:42:24+00:00