Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bevegelig kjøleskapsmagnet – hummer

Fra kr 49
Incl. VAT
- +
Nå blir det liv på kjøkkenet! Enten du finner den morsomme og bevegelige kjøleskapmagneten i hummerform appetittvekkende, eller litt skummel hver gang du åpner døra – så vekker dyret med bena garantert oppsikt. En morsom liten sak for hjemmekokker!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

 • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
 • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
 • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Araknofobia, det vil si mennesker med edderkoppfobi, må svelge synet av denne: Denne skapningen sitter på kjøleskapet, svart (eller rød), åttebeinet og like stor som et barns hånd! Vennligst ikke få panikk! Etter en nærmere titt på kjøleskapsmagneten ser man at den morsomme skapningen egentlig er en hummer.

Det merkelige dyret med et deilig indre er for mange essensen av delikat mat og absolutt noe en velger å ha i kjøleskapet. Kombinasjonen av lett sjokk og god underholdning er en god idé, både som dekor til kjøkkenet og for de som liker gode måltider! Gi en rød eller svart hummer i gave som dekor til kjøleskapet (som et morsomt hint eller for å gi et sjokk) og du vi uansett sørge for et blikkfang!

Detaljinformasjon

Bevegelig kjøleskapsmagnet – hummer

Farge: Rød eller svart
 • Materiale: Plast med magnet
 • Mål: 7,5 x 9 x 12,5 cm
 • Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2019-01-24T05:58:04+00:00