Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Biffkniv-holder "Pablo" – inkluderer 4 kniver

kr 399
Incl. VAT
- +
Biffkniv-holderen "Pablo" med sin innovative design av en stilisert okse gjør seg godt på spisebordet til neste biffrunde. I tillegg er den også veldig praktisk, takket være de fire knivene med komfortable håndtak og skarpe blader som er inkludert. En vakker gaveidé for de som elsker design og kjøtt!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

For å perfeksjonere kjøttet som skal spises er det viktig med en stilig presentasjon utført med skarpe kniver som har gode skjæreegenskaper – både kvaliteten på biffkniv-holderen "Pablo", og medfølgende kniver. Holderen i stilig grå farge er polygonal design av en stilisert okse. Knivene med håndtak er med sin taggete design og struktur et lite kunstverk i seg selv.

Dersom man skal bruke knivene, setter man pris på de skarpe bladene; spesielt egner bladene seg mer eller mindre for kjøttretter, som man gleder seg til å dele opp og porsjonere. De uvanlige håndtakene er også svært praktiske og imponerer fordi de er behagelige å håndtere og har en spesielt følsom kraftoverføring. Både i design og for praktiske løsninger vil gjester eller familiemedlemmer som er mottakere av biffkniv-holderen "Pablo" garantert la seg overraske!

Detaljinformasjon

Biffkniv-holder "Pablo" – inkludert 4 kniver

  • Inkludert: 1 knivholder, 4 samsvarende kniver
  • Funksjoner: Knivholderen er designet som en stilisert okse med kniver for å kutte kjøttretter og med multipolygonale håndtak
  • Materialer: Plast + metall
  • Mål: 25,3 x 9,6 x 17,5 cm
  • Farger: Grå (holderen), svart (knivhåndtakene)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T09:27:44+00:00