Trenger du hjelp?

Bil-lykketerning til bryllupet

kr 49
Incl. VAT
- +
En flott måte å fortelle andre bilister om den nye lykken på, samtidig som det er en god erstatning til den obligatoriske Wunderbaumen i bakspeilet. Den perfekte gaven for alle som motvillig ønsker å holde nyhetene om det nylige giftermålet hemmelig!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Flere og flere mennesker tyr til kreative alternativer for å få Wunderbaumen tilbake. Mange er innstilt på at ens egen bil skal være så personlig som mulig og ønsker derfor å gi den et personlig preg. Individuelle småting byr både på innenlands karakter like mye som et unikt blikkfang, som ikke glemmes så fort. En virkelig flott gaveidé som ikke bare overbeviser med sin oppfinsomhet, men også vidde og sjarm!

Lykketerningen er en fin måte å krydre opp bilen din på. Alternativt, kan kan terningene henge et sted i hjemmet, som for eksempel på speil, bilderammer, vindu, dørhåndtak osv. Da vil du jevnlig bli påminnet om den beste dagen i livet ditt, og kan dermed se tilbake med et smil. En ideell bryllupsgave for alle som ønsker å ta med seg lykken ut.

Detaljinformasjon

Autolykketerning til bryllupet

  • Farge: Hvit / rød
  • Mål: 6 x 6 x 6 cm
  • Materiale: Polyester

Produktomtaler

Write a review
2020-07-03T03:59:21+00:00