Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bilde-fontene

kr 519
Incl. VAT
- +
En fortryllende dekorasjonsidé og en nydelig gave: Bilde-fontenen viser frem dine vakreste minner og stillbilder på en original måte og ser flott ut på vinduskarmen, på hyllen eller på kommoden!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Bilder kan være så mye mer enn noe å kikke på telefonen eller nettbrettet en gang i skuddåret. Gode minner og vellykkede øyeblikk kan bidra til å bedre atmosfæren i hjemmet og lage god stemning – spesielt når de blir presentert så fresht og livlig som på bilde-fontenen! Avhengig av humør, anledning og årstid, kan man enkelt bytte bilder ved hjelp av klemmene på bilde-fontenen.

Dette interiørelementet i høyglanset nikkel spruter rett og slett ut designidéer! En svært personlig gaveidé er å gi bort denne høykvalitets-bildeholder eller «fontenen for stuen» og pryde den med bilder av viktige personer eller felles minner. En spesielt morsom gave til venner og slektningers hjem – og et klart Redaktørens Valg!

Detaljinformasjon

Bildeholder «Fontene»

  • Nikkel
  • Mål: 36 x 43 cm
  • for 18 bilder, postkort eller lignende

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-21T23:10:33+00:00