Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bilderamme "bjørn" med gravering

kr 775
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Til et stort bilde av et unikt øyeblikk: Den nydelige bilderammen "bjørn" laget i høyglanset sølvbelegg gjør babybildet ekstra fint. Supplert med en liten bjørn nederst i venstre hjørne og inngravering av navn og dato, blir den lille personen på bildet stjernen i ensemblet. Anbefales spesielt til barnedåp eller som fødselsgave!
This gift is popular! Only 1 item left

kr 775

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det første smilet, det første badet eller akkurat når barnet var så fryktelig redd i barnedåpen – unike minner fortjener en skikkelig innramming. Spesielt unge foreldre får ikke nok av å ramme inn bilder av barnet sitt, for å kunne fange opp alle søte øyeblikk. En nydelig ramme er i aller høyeste grad velkomment!

Bilderammen til bilder med størrelse 13 x 18 cm har høykvalitativt sølvbelegg og lakk – og den har beskyttelse mot misfarging, slik at du slipper å polere den senere. Over bildet er det plass til inngravering av den viktige datoen (fødsel eller dåp), under bildet er det plass til navnet på den nye verdensborgeren. Den nydelige rammen er en perfekt gave til nybakte foreldre, slik at de kan vise frem en nydelig påminnelse om et stort øyeblikk og glede seg over at det øyeblikket aldri opphører. Førsteklasses gaveidé!

Detaljinformasjon

Bilderamme "bjørn" med gravering

  • Sølvbelegg og lakkering, med beskyttelse mot misfarging
  • For bilder i størrelse 13 x 18 cm
  • Gravering: Øverst dato, nederst navn (ingen spesialtegn)
  • Mål: 22 x 17 x 1 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T12:16:15+00:00