Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bilderamme for 6 selfies

kr 199
Incl. VAT
- +
Grip smarttelefonen, strekk armen så langt som mulig – og hvis tilgjengelig – sett selfiestangen i posisjon –> klikk! Dersom du liker selvportretter og å skape spontane øyeblikksbilder i en perfekt positur med dine beste venner, sørger denne bilderammen for 6 selfies med plass til de vakreste bildene.I denne bildesamlingen kan man se alle sine beste sider – foran, i profil, med eller uten duckface ... Og for de som liker å ta bilder med sine beste venner, familiemedlemmer som foreldre, eller søsken fra for eksempel siste ferietur, kan bildene enkelt byttes ut. Dermed har man en kontinuerlig og oppdatert "best-of" fra de vakreste øybelikkene til enhver tid.En fantastisk gave for alle anledninger som vil bli svært godt motatt, spesielt av selfiefanatikere, snapshot-jegere og modellaspiranter!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne dekorative bilderammen for 6 selfier er det perfekte stedet for å ære de beste øybelikksbildene. En morsom gave for entusiastiske mobiltelefon-fotografer!

Detaljinformasjon

Bilderamme for 6 selfies

  • Vegggalleri med trykket "Selfies"
  • Egnet for 6 bilder i 10 x 15 cm format
  • Mål: 50 x 46 cm
  • Materiale: Plast

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-20T06:54:48+00:00