Trenger du hjelp?

Bilderamme for LP-plater

kr 125
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Den som virkelig er fan av LP-plater, vil garantert bli begeistret for denne gaven: stilfulle rammer som rammer inn dine favorittvinyler og gir deg utrolig lekker og unik veggdekor! Rammen rommer vanlige 33 x 33 cm store LP-plater, både enkelt- og dobbelalbum. En sikker hit blant alle vinylelskere!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enten det er den første LP-platen man fikk da man var ung, yndlingsalbumet man spilte i hjel som tenåring eller deluxe-utgaven av et album man var så heldig å finne på et loppemarked, så har de som elsker vinylplater garantert én eller to albumer i sitt eie som betyr noe helt spesielt for dem. Med denne lekre, stilfulle sorte rammen får LP-fans nå muligheten til å smykke veggene med sine favorittplater! En veggdekor som både er stilig og unik.

Rammen kommer i fire lister som man monterer lynkjapt, og materialet i hardt kunststoff skader ikke de dyrebare LP-platene. Gled en vinylglad venn med denne unike rammen, så skal du nok se at dennes favorittplate henger på veggen ved neste besøk. Man trenger heller ikke å være en stor fan av vinylplater for å sette pris på disse rammene, så lenge du liker originale interiørdetaljer, vil nok denne rammen falle i smak også hos deg!

Detaljinformasjon

Bilderamme for LP-plater

  • passende for alle 33 cm (12")-vinyler
  • passende for enkelt- og dobbelalbum
  • 4 lister for enkel montering
  • platecoverne kan når som helst tas ut
  • kan enkelt henges opp på veggen med spiker grunnet fordypninger i rammen

Produktomtaler

Write a review
2020-08-03T11:06:27+00:00