Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bilderamme "I love"

kr 235
Incl. VAT
- +
Bokstavene "I love" med bilde av din kjære ser ut som de kommer rett fra smarttelefonen eller pc-en. De runde formene ser tredimensjonale og meget imponerende ut, og presenterer din kjære på en utsøkt måte! Med denne kule bilderammen i oppsiktsvekkende svarte og røde kontrastfarger har du garantert en hit hos alle som er kjent med merket Smileys and Co. – hjerte er et allment tegn på kjærlighet og tar seg perfekt ut på skrivebordspulten eller hylla.Både bestevennen og kjæresten vil glede seg stort over denne gaveideen, spesielt sammen med et nydelig bilde! Om du ønsker det kan du også sette inn et bilde av noe mottageren liker spesielt godt i rammen: øl, fotball, Justin Bieber – hva enn hjertet måtte ønske! Gi bort denne unike gaven til noens bursdag, Valentine's Day eller en annen nydelig anledning. Bilderammen med hjertet treffer fort ditt eget hjerte!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne kjærlighetserklæringen er et skikkelig blikkfang: "I love"-bilderammen gir bildet av din kjære den oppmerksomheten det fortjener! Det uvanlige designet tilfører et ekstra stilig element, slik at denne rammen gjør seg like bra på stuebordet som på kontoret. Gi din kjære oppmerksomheten han eller hun fortjener med en hedersplass i denne rammen!

Detaljinformasjon

Bilderamme "I love"

  • Plass til fotografi med størrelse 10 x 15 cm
  • Materiale: Plast

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T03:30:25+00:00