Trenger du hjelp?

Bilderamme med gravering: Min Nattverd

kr 345
Incl. VAT
- +
Den første kommunionen, eller nattverden, som den unge voksne tar, er et viktig skritt og en grunn til å feire i den katolske tro. Med denne festlige bilderammen med gravering overrekker du en gave som gir en ideell mulighet til å huske denne dagen for evig tid. Utrolig flott gaveidé med mening!

eller

Beskrivelse

Den første hellige kommunionen er for barn i den katolske kirken en viktig milepæl, og vanligvis er hele familien til barnet til stede når denne finner sted. I forbindelse med denne flotte anledningen anbefales det å gi en gave som har verdi som varer, som for eksempel denne edle bilderammen med gravering.

Rammen passer til et bilde av normal størrelse 10 x 15 og har et svært overtalende og vakkert design: det matte sølvbelegget brytes av det glinsende relieff-begeret og skaper en fantastisk fin kontrast. Den flotte rammen er allerede gravert med ”1. heilige Kommunion”, i tillegg er det også plass til navnet på barnet og datoen under. Sølvbelegget er ekstra lakkert slik at man ikke trenger å polere rammen ved en senere anledning, noe som er en svært praktisk detalj.

Som gave i forbindelse med den første kommunionen er rammen helt ideell, så hvis du kjenner en katolsk familie med barn, da er dette den helt perfekte gaven som kommer til å glede mottakeren og dens familie i en årrekke.

Detaljinformasjon

Bilderamme "Meine Kommunion" med gravering

  • lakkert, matt sølvbelegg – polering ikke nødvendig
  • glinsende relieff i form av et beger
  • 17 x 17,5 cm
  • for et bilde i størrelse 10 x 15 cm
  • med gravering: "1. Hellige nattverd" + fornavn + dato
  • ikke mulig å gravere spesialtegn
  • kan stå eller henges opp

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-13T23:56:54+00:00