Trenger du hjelp?

Bilderamme "Min beste venn" med gravering

kr 345
Incl. VAT
- +
En glimrende idé i matt sølvfarge! Bilderammen med hundepote-avtrykkene og graveringen kommer til å glede alle hundeeiere og hundeelskere der ute. Endelig kan man presentere bildet av familiehunden på en ordentlig måte som virkelig framhever kjærligheten som familien har for den. En stilfull ramme perfekt som gave til de som eier en hund.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den som har hatt et kjæledyr, vet hvor mye kjærlighet et så lite vesen kan vekke i mennesker. Og de man elsker, ønsker man jo også å ha bilder av! Bilderammen ”Min beste venn” som kommer med søte poteavtrykk, er helt perfekt for å ramme inn favorittbildet av familiehunden. I tillegg til det stilfulle og nedtonede designet, som gjør at bildet av kjæledyret virkelig får stå i sentrum, kan rammen også graveres med valgfri tekst. Enten man ønsker å skrive navnet på den firbeinte vennen sin, eller kanskje bare ”I love you” eller en annen klartekst, er det ingen tvil om at graveringen setter prikken over i-en på en allerede elegant ramme.

Bilderammen i matt sølvfarge rommer et bilde på 10 x 15 cm og måler selv 17 x 17,5 cm. Den er også sklisikker slik at den står trygt uansett hvor du velger å plassere den. Som presang fungerer den også utmerket, spesielt da til dyreeiere. Gi den i gave til din beste venn slik at hen kan ramme inn sin beste venn!

Detaljinformasjon

Bilderamme "min beste venn" med gravering

  • Individuell gravering mulig – ingen spesialtegn
  • Matt sølvbelegg, sklisikker
  • Med glinsende hundepoteavtrykk
  • Passer bilder med målene 10 x 15 cm
  • Rammens størrelse: 17 x 17,5 cm
  • Bakside i svart fløyel
  • Kan stå eller henges opp

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T04:14:56+00:00