Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bilderamme - "Mitt eget kunstverk"

kr 259
Incl. VAT
- +
Enten bildet består av en mann med ett øye, eller en hund med fem bein - barnets første bilder er noe helt spesielt, og fortjener en skikkelig hedersplass på veggen! Denne fantastiske gaveideen sørger for nettopp dette, der den unike bilderammen har plass til både selve kunstverket samt bilde av den lille kunstneren. Ingenting er mer spesielt enn barnets første tegning, og ingenting tar seg bedre ut på veggen til stolte foreldre. Den flotte bilderammen sørger for en sikker oppbevaring av et dyrebart minne, og blir en morsom dekorasjon for barnet når det vokser opp. Bilderammen er laget i tradisjonell stil, med en hvit ramme som fremhever bildene som ligger godt beskyttet bak glasset. Bilderammen rommer bilder og tegninger i A4-format, og foreviger dem for fremtiden. En gave som virkelig kan anbefales til alle mødre og fedre, slik at de kan henge opp og beundre arbeidene til sine kreative barn! En flott dekorasjonsidé til å henge opp både hjemme og på kontoret!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

I denne klassiske bilderammen, kan man sette inn barnets første kunstverk samt bilde av den store kunsteren! En skikkelig flott gave til alle stolte foreldre som ønsker å vise frem barnets første mesterverk!

Detaljinformasjon

Bilderamme - "Mitt eget kunstverk"

  • Bilderamme til barnets første tegning, samt portrett av barnet
  • Farge: hvit
  • Mål: 47 x 30,4 x 3,2 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T23:27:18+00:00