Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Blinded by science - Shotglass for nerder

kr 155
Incl. VAT
- +
Mange har tidligere prøvd seg på den krevende oppgaven det er å integrere nerder i sosiale sammenhenger, men dessverre ofte forgjeves. Frykten for ukjente miljøer er det som vanligvis gjør det så vanskelig for denne ekstraordinære menneskearten å få fotfesten i det sosiale nettverket. Inntil nå!En shotglassdesigner, helt sikkert en nerd innerst i hjertet, tok problemet på alvor og utviklet, ved hjelp av nitidig arbeid, dette ekstraordinære shotglasset. Formet som en glasskolbe, hjelper det den sjenerte IT-fyren eller vitenskapsfantasten til å delta på utdrikningslaget, innflytningsfesten eller bursdagsfesten. Særlig hvis kjemisk væske fyller dette morsomme shotglasset, vil nerden komme inn i sitt rette element. Ikke bare superpopulær blant studenter!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Nerden, den blyge skapningen, må lures forsiktig med til festen, slik at han eller hun lærer seg å sette pris på fordelene ved sosial omgang. Det ideelle agnet: dette shotglasset formet som en laboratoriekolbe! Med et kjent objekt i hånden kan han eller hun snakke i timevis om sitt favorittemne. Morsom gaveidé!

Detaljinformasjon

Blinded by science - Shotglass for nerder

  • Shotglass formet som en laboratoriekolbe
  • Materiale: Glass
  • Høyde: 7 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-14T05:09:26+00:00