Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Blomster-tommestokk – årstidene i hagen

kr 205
Incl. VAT
- +
To meter dekket av fargerike blomster! Blomster-tommestokken overbeviser ikke bare med sitt blomsterlige utseende, men også med sine egenskaper. Mål bed, høyden på tomatplanten – ikke noe problem med dette nyttige hageredskapet! Prima gaveidé til blomsterelskende gartnere!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Alle som har en hage vet at det alltid er noe som må males. Samme om det er avstanden mellom de enkelte frøene under såing, bredden eller lengden på et planlagt blomsterbed eller høyden på det planlagte drivhuset – behovet for en linjal er alltid der. Du kan så klart gjøre det med en vanlig linjal, men hvorfor bruke en A4-modell når du kan bruke et slikt fargerikt måleredskap som denne blomster-tommestokken?

Med totalt 80 forskjellige blomster-bilder tiltrekker den seg ikke bare oppmerksomhet, den utvider også mottakerens botaniske kunnskaper. Hvordan virker det? Ganske enkelt. På baksiden av tommestokken står det latinske navnet på de vakre plantene og hvilken årstid de blomstrer. Hvis du overrasker en amatør-gartner med denne sjarmerende blomster-målestokken, vil den gamle modellen garantert bli byttet ut!

Detaljinformasjon

Blomster-tommestokk – årstidene i hagen

  • Tommestokk med 80 utvalgte blomster til de respektive årstidene med det latinske navnet bak
  • Mål: 200 cm lang (utbrettet)
  • Materiale: Tre (tysk agnbøk)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T09:29:47+00:00