Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Blomsterallé-vase

kr 389
Incl. VAT
- +
Denne gaven er en fantastisk dekorasjon som bør prege alle rom! Blomstene står synlig på egenhånd i vasen og er et flott blikkfang. En vakker gave for enhver anledning!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Blomsterallé-vase. Denne gaven overrasker enhver gjest! En enkel aluminiumvase med wow--effekt. I motsetning til alle fysiske lover, viser blomstene i denne gaven at de kan stå på egne ben. En flott dekorasjon til ethvert rom og ethvert bord! Sett blomstene på pinnene og design en fargerik blomsterallé til bordet, en blomstergave som interiørentusiaster garantert vil nyte!

Blomstervasen har plass til fem blomster, som hver og en står på en pinne. Blomstene ser fantastiske ut og leveres optimalt med vann! For deg som legger merke til dekor, tenker du sikkert på hvorvidt blomstene er ekte eller ikke. En uvanlig dekorasjonsidé som garantert skaper debatt! Denne elegante gaven har en flott wow-effekt og skaper mye glede.

Detaljinformasjon

Blomsterallé-vase

  • Mål: 295 x 25 x 25 mm
  • Materiale: polert aluminium, inkludert 5 messing pins

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T01:21:11+00:00