Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Blomsterpotte "Flower Power"

Fra kr 285
Incl. VAT
- +
Gi potteplanten en karaktertopp med en karakterkopp! Blomsterpotte «Flower Power» med fire forskjellige motiver fra de rikes og berømtes verden gjør persillen til en afro, alpefiolen til en luksushatt og kaktus til en pelslue – kul gaveidé til de med grønne fingre og humor!

eller

Beskrivelse

Hva har Jimi Hendrix, Audrey Hepburn og vaktene ved Buckingham Palace til felles? Helt riktig: De har alle en gang representert ikoniske frisyrer og hodeplagg! Med den kule blomsterpotten «Flower Power» kan du også spre celeber glans i hjemmet ditt, takket være porselenspotten som får en vanlig potteplante til å se ut som skikkelig kul hattemodell eller en ikonisk frisyre.

Det vanskeligste blir nok å velge en av de fire variantene: Urte-Jimi passer utmerket til buskete grønne planter, den elegante Audrey tar seg godt ut med vakre blomster som orkideer, mens dronningen passer godt til en primrose eller en ildtopp, og Bobby kler godt høye kaktuser som ser ut som en pelslue på stiligste måte. Blikkfanget med svart trykk og andre farger passer ikke bare bra som innflytningsgave, men også som en fin vår- eller sommergave. Venner og familie kommer til å elske denne gaven!

Detaljinformasjon

Blomsterpotte «Flower Power»

  • Fire varianter
  • Materiale: porselen
  • Mål: 15 x 15 cm
  • Planter medfølger ikke!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-20T14:25:19+00:00