Trenger du hjelp?

Blomstervase

Vanlig pris: kr 1 039

Special Price kr 649

Incl. VAT
- +
Nå kan du la det blomstre i hvert eneste hjørne. Denne blomstervasen fra Philippi kan pyntes med individuelt utvalgte, friske blomster. Dette er den perfekte fusjonen av moderne design og en klassisk bukett. Denne gaven er perfekt for alle blomsterelskere!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med noen enkle grep har du det perfekte blomsterarrangementet: På en rund glassplate står det to messingrør. Disse kan du bruke til å sette blomster i. Formene på rørende slynger seg i ulike retninger og høyder, og gir et vakkert uttrykk. Denne gaven er virkelig et unikt, dekorativt objekt som fungerer utmerket som gave.

Kunstneren Christian von Ahn har hentet inspirasjon til designet av vasen fra ville blomsterbed i naturen. Når han så satt sammen dette med tidløse materialer som glass og messing, oppsto det en unik konstruksjon som pynter opp hjemme, på kontoret eller på festen. Buketten kan alltid fylles på. Hvert rør er fylt med vann, slik at hver og én blomst holder seg friske lenge. Kunstige blomster eller andre dekorative elementer kan også selvsagt benyttes.

Detaljinformasjon

Omkrets: 24 cm

  • Materiale: Glass, belagt aluminium

Produktomtaler

Write a review
2020-01-23T04:14:53+00:00