Trenger du hjelp?

Blomstrede grytevotter

kr 205
Incl. VAT
- +
De hindrer at du brenner deg og ser fantastiske ut! Disse grytevottene er laget av bomull og har et flott, feminint og fargerikt blomstermotiv. Sukkersøt og praktisk gave til noen som elsker å tilbringe tid på kjøkkenet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med disse på kjøkkenet får man vårfølelse året rundt! Disse solide grytevottene har ikke bare en praktisk funksjon, men også et vakkert design som gjør at man har lyst å la de henge framme slik at folk kan få se hvor flotte de er. Blomstene i ulike farger, gir et innbydende design som minner om vår og sommer, samt det glade 50- og 60-tallet!

Det er viktig å bruke trygg beskyttelse når man skal ta i varme gryter og kasseroller, og de fleste vet at man gjerne har mer kontroll med votter på en vanlige grytekluter. Mange grytevotter kommer dog i et veldig kjedelig design, det synes vi er trist. I alle fall når vi ser på disse og skjønner hvor vakre grytevotter faktisk kan være!

Grytevottene er en ypperlig gave til en som gjerne lager mat og som setter pris på et feminint og blomstrete design. De er for eksempel en veldig god gaveidé i forbindelse med morsdag, eller kanskje bare som en flott oppmerksomhet i hverdagen til noen du er glad i.

Detaljinformasjon

Blomstrede grytevotter

  • ett par
  • one-size
  • materiale: bomull utstyrt med blondekant
  • størrelse: 17 x 33 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T00:16:54+00:00