Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Blyantholder – enhjørning

kr 125
Incl. VAT
- +
Et absolutt blikkfang for ethvert skrivebord: blyantholderen i form av en fargerik enhjørning er en fantastisk måte å oppbevare blyantene dine på. Super gave til vennen som liker kitsch-aktige interiørdetaljer med mye sjarm, som også har en praktisk side!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Med en fargerik blyantholder som dette på skrivebordet, kan hverdagen aldri mer bli kjedelig og grå. Enhjørningen vekker oppmerksomhet uansett hvor den plasseres, og har i tillegg en praktisk funksjon som beholder for blyantene dine. Det gylne hornet, den regnbuefargede manen og de rosa hovene gjør sitt for å tilsette litt farge i arbeidshverdagen din.

Enhjørningen kan stå i ro på et skrivebord, pakkes ned i skoleryggsekken eller tas med i veska ut på eventyr hvor man kanskje plutselig får et behov for å fargelegge litt. Den fantastiske blyantholderen leveres komplett med 10 fargeblyanter, slik at du kan tilsette litt farge i tilværelsen din det øyeblikket du mottar pakken i posten.

Dette er en fantastisk gaveidé til et barn som liker å fargelegge, eller en voksen som elsker ironiske interiørdetaljer. Uansett anledning gjør denne fargesprakende enhjørningen seg ypperlig som presang!

Detaljinformasjon

Blyantholder – enhjørning

  • inklusive 10 fargeblyanter
  • størrelse: ca. 19 x 4 x 10 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-20T14:08:15+00:00