Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Blyantholder – enhjørning

kr 125
Incl. VAT
- +
Et absolutt blikkfang for ethvert skrivebord: blyantholderen i form av en fargerik enhjørning er en fantastisk måte å oppbevare blyantene dine på. Super gave til vennen som liker kitsch-aktige interiørdetaljer med mye sjarm, som også har en praktisk side!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med en fargerik blyantholder som dette på skrivebordet, kan hverdagen aldri mer bli kjedelig og grå. Enhjørningen vekker oppmerksomhet uansett hvor den plasseres, og har i tillegg en praktisk funksjon som beholder for blyantene dine. Det gylne hornet, den regnbuefargede manen og de rosa hovene gjør sitt for å tilsette litt farge i arbeidshverdagen din.

Enhjørningen kan stå i ro på et skrivebord, pakkes ned i skoleryggsekken eller tas med i veska ut på eventyr hvor man kanskje plutselig får et behov for å fargelegge litt. Den fantastiske blyantholderen leveres komplett med 10 fargeblyanter, slik at du kan tilsette litt farge i tilværelsen din det øyeblikket du mottar pakken i posten.

Dette er en fantastisk gaveidé til et barn som liker å fargelegge, eller en voksen som elsker ironiske interiørdetaljer. Uansett anledning gjør denne fargesprakende enhjørningen seg ypperlig som presang!

Detaljinformasjon

Blyantholder – enhjørning

  • inklusive 10 fargeblyanter
  • størrelse: ca. 19 x 4 x 10 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T11:58:19+00:00