Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Blyantholder med gravering

kr 775
Incl. VAT
- +
Enkelt, praktisk og elegant: blyanholderen med gravering gir mulighet for orden på skrivebordet hjemme elller på kontoret. Blyantholderen designet i skinnende sølv kan romme mange blyanter og skrivesaker som man ennå ikke har funnet et sted å oppbevare. En praktisk og fin gave!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En enkel og elegant design som forhindrer rot på skrivebordet: Blyantholderen på arbeidsplassen søker konstant etter den neste blyanten, noe man spesielt legger fort merke til om man ikke finner en blyant. Da er denne holderen en fast plass hvor det alltid finnes blyanter. I en stilig, men likevel enkel design, er holderen ikke bare til praktisk hjelp, men den pynter også opp på skrivebordet. Den personlige graveringen er et høydepunkt og utklasserer andre kontorprodukter. Perfekt for å imponere kollegaer og ansatte – enten for personlig bruk eller når du ser den på skrivebordet ved siden av. Blyantholderen med gravering er en vakker gave som gir stil og orden på bordet. En fin og nyttig gave!

Detaljinformasjon

Blyantholder med gravering

  • Detaljer: Sølvdesign
  • Mål: Høyde 9 cm, diameter 7 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T11:57:08+00:00