Trenger du hjelp?

Blyanttrommestikker for musikere

kr 85
Incl. VAT
- +
Plutselig dukker den opp i hodet ditt: Den perfekte trommesoloen! Men du har ingen trommestikker. Hva i all verden gjør du da? Vi har løsningen: Med blyanter og trommestikker i ett er du sikker på at du har det du trenger når rytmene bobler i kroppen. En perfekt gaveidé for musikkinteresserte som har det i fingrene.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Når man kjeder seg og vil gjøre alt for å få klokka til å gå, for eksempel på en forelesningssal, har kreativiteten en tendens til å dukke opp med en sprengende kraft som du sjeldent har sett maken til. Og dersom dette er en helt genial trommesolo, hva i all verden skal du gjøre da? Løsningen er å alltid ha blyanttrommestikker for hånden, slik at du kan tromme ut det du har på hjertet, gjøre opptak med smarttelefonen din og sørge for at verden aldri går glipp av et eneste mesterverk fra din kant noen gang igjen.

Enten man er amatør eller profesjonell så stiller uttrykksbehovet seg ganske så likt, når trommesoloen først banker på døra er det like greit å slippe den ut. Eller inn. Alt etter hvordan du ser på det. Husk at vi ikke tar ansvar for irriterte blikk som med viten og vilje sendes din vei fra andre siden av lesesalen når soloen er i ferd med å nå sitt klimaks.

Detaljinformasjon

Trommestikker Blyanter

  • 2 stk.
  • 1 x 22,5 x 1 cm
  • Laget med tre fra bærekraftig skogbruk

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T15:12:14+00:00