Trenger du hjelp?

Boho Dress – sjalhenger

kr 165
Incl. VAT
- +
For deg som har mange sjal og halstørklær, så vet du hvor upraktisk det er å oppbevare dem i en skuff. For det første får man ikke oversikt over hvilke sjal man har, og for det andre blir de jo krøllete. Dette problemet løses superenkelt med denne sjalhengeren som ser ut som en kjole når alle hullene fylles! På hengeren er det plass til 16 sjal, skjerf, tørklær eller belter. Like praktisk som lekkert!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Et sjal eller et skjerf er på mange måter det perfekte tilbehøret – det gir deg varme samtidig som det ser stilig ut og piffer opp ethvert antrekk. Men ikke la de vakre skjerfene dine ligge i en skuff eller kurv, la de henge slik at de beholder fasongen og du også kan få oversikt over hvilke sjal du faktisk har!

Denne sorte opphengeren laget av polyester, er din redning i nøden. ”Boho Dress” er like praktisk som den er en kul detalj på soverommet eller badet – det er bare å henge den på et skap. Når du henger sjal, belter eller skjerf gjennom ringene, blir hengeren formet som en kjole.

Sjalhengeren er en ypperlig gave til venninnen som elsker sjal, eller kanskje belter for den saks skyld. Det er heller ingenting i veien for å henge andre ting gjennom ringene også, så lenge det ikke er for tungt. Kjøp den i bursdagsgave eller julegave, og du er garantert en fornøyd mottaker!

Detaljinformasjon

Boho Dress – Sjalhenger

  • til å henge sjal og tørklær på
  • materiale: 100 % polyester
  • svart
  • 36,6 x 48,3 cm
  • seks hull for tynne sjal, tørklær og belter

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-17T12:58:31+00:00