Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bok-safe

kr 149
Incl. VAT
- +
En overbevisende idé for alle som liker å være på den sikre siden: På reolen ser boksafen ut som en vanlig bok, men den beskytter egentlig innholdet i en forseglet metallboks på en sikker måte! Genialt enkel og supernyttig!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Er lysten på å lese spontant blitt mindre? Det er akkurat det som er hensikten med "The New English Dictionary"! Urørt er dette en ekte "bok" på reolen som beskytter de mest betrodde verdisakene, fordi den egentlig er en liten safe kamuflert på en smart måte. En robust og låsbar metallboks skjules inni – og inne i den verdisakene, som verken gjester eller innbruddstyver finner. En genial måte å å beskytte papirer, nøkler og mye mer av verdi på fra både nysgjerrige øyne og lange fingre.

Bok-safen er en flott gave, som garantert vil skape entusiasme for de som verdsetter sine verdier og eiendeler! En vakker universalgave som passer å gi i de fleste anledninger. Redaktører gir denne gaveidéen en klar anbefaling!

Detaljinformasjon

Bok-safe

  • Overbevisende utformet som en bok
  • Stabil konstruksjon
  • Engelsk ordbok, kamuflert
  • 2 nøkler inkludert

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-21T01:10:00+00:00