Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Boksesekk for skittentøy

kr 315
Incl. VAT
- +
To fluer i én smekk: denne boksesekken fungerer både som boksesekk og skittentøysdunk samtidig. Når den er full av skitne klær er det bare å bokse i vei! Stiligere dekorasjon på en skittentøyskurv skal man lete lenge etter.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Vakrere enn enhver skittentøyskurv, mer plassbesparende enn en kasse og attpåtil også treningsapparat: denne boksesekken for skittentøy er uten tvil vinneren i sin vektklasse! Denne skittentøyskurven kommer aldri til å ta opp verdifull plass på gulvet eller være i veien ettersom den rett og slett bare kan henges opp! Fyll den med gensere, skjorter, bukser og undertøy og gi den en real omgang med nevene før skittentøyet går i vasken. Kan det bli mer genialt enn dette?

Å finne en skittentøyskurv som er like vakker og praktisk som denne, vil vi påstå er tilnærmet umulig. Akkurat derfor gjør den seg helt ypperlig som gave til en bokseglad venn, eller bare noen du kjenner som setter pris på dekorasjon som også har en praktisk side. Den er laget i polyester og trykket med teksten ”LAUNDRY”.

Detaljinformasjon

Boksesekk for skittentøy

  • størrelse: 30 x 100 x 30 cm
  • materiale: 100 % polyester

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T21:29:36+00:00