Trenger du hjelp?

Bord til badekar

kr 649
Incl. VAT
- +
Nå kan du uten problemer ta deg et deilig bad mens du nyter et glass vin og leser en bok. Med dette bordet som kan festes over badekaret, ligger alt til rette for at du skal kunne ta deg årets deiligste og mest avslappende bad. Ideell gave til en badenymfe.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Å ta et bad i ny og ne kan være godt for både kropp og sjel, men det kan fort bli litt kjedelig å ligge der over lengre tid. I og med at det er vann du ligger i, er det ikke særlig lurt å bruke nettbrett eller mobilen da, ei heller vil en bok holde seg helt tørr hvis du leser mens du ligger i badekaret. Løsningen er dette praktiske brettet eller bordet, som enkelt festes på badekaret og som gjør at du kan nyte et glass vin og lese en bok uten å være redd for å miste dette nedi vannet.

Dette bordet gir muligheten for en avslappet og risikofri tid i badekaret, og muliggjør litt luksus på en svært enkel måte. Unn deg litt velvære i hverdagen, og ta et avslappende bad etter en stressende dag på jobben. Platen er laget av bambus av høy kvalitet og ser ordentlig lekker ut. Uten tvil en super gave til den som liker å ta seg en dukkert i hjemmet!

Detaljinformasjon

Bord til badekar

  • kan trekkes ut fra 71,1 x 21,6 x 3,8 cm til 94 x 21,6 x 3,8 cm
  • materiale: bambus, metall
  • med bokholder
  • hull for vinglass og andre stettglass
  • skål til å legge fra seg såpe etc.
  • plass til snacks, liten skål etc.

Produktomtaler

Write a review
2020-05-24T18:19:49+00:00