Trenger du hjelp?

Bordbombe – seng av roser

kr 169
Incl. VAT
- +
Overrask din kjære på romantisk vis, med denne originale bordbomben som sørger for en fest av roseblader som eksploderer i rommet! Et artig alternativ til den tradisjonelle rosebuketten, og en som kjæresten din vil huske veldig lenge. Prøv noe nytt og spennende med en «seng av roser», der knallrøde roseblader daler ned fra himmelen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

La det regne roser på den du holder kjær, som bevis på at kjærligheten deres er av den ekte sorten! Denne bordbomben er fylt av roseblader i tekstil som holder høy standard, og gjør dette til et godt alternativ til den konvensjonelle bordbuketten. En flott idé til både bursdagen og festen, eller som en morsom avslutning på vennemiddagen når rosebladene flakser rundt i rommet!

Denne luftige «rosebuketten» kan brukes om og om igjen, og kan også strøs rundt i rommet under en romantisk middag. Eller hva med å overraske kjæresten ved å spre rosebladene over sengen ved en romantisk anledning? Her er det bare fantasien som setter grenser, men du kan være sikker på at romansen gires opp et par hakk etter denne lille «eksplosjonen»!

Detaljinformasjon

Bordbombe med «seng av roser»

  • Innhold:
  • Bordbombe med roseblader av tekstil.

Produktomtaler

Write a review
2020-08-03T13:52:32+00:00