Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Bordfotballfigur – Viskelær

kr 95
Incl. VAT
- +
Vi synes det er så bra når en gave kan være mer enn en ting – og som ekte bordfotballentusiaster blir vi henfalne av denne gaveidéen! Viskelærene er ment å settes på enden av blyanten (på tvers) slik at du kan spille improviserte bordfotballkamper. Harde kamper venter!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

… Og når læreren ser eller sjefen kommer inn, er det bare å begynne å viske! Disse viskelærene formet som to bordfotballspillere er blant de beste 2-i-1-oppfinnelsene siden oppfinnelsen av blyanter med viskelær på toppen. Alt du nå trenger for å kunne utfordre til et spontant slag bordfotball er: To blyanter (fargestifter eller penner kan gjøre samme nytta om det er behov for det), ett ark til «fotballbane» og ett ark som krølles sammen til en liten kule som fungerer som fotball!

Nå kan du ikke bare slette fienden fra gressbanen, du kan også bruke bordfotballspilleren til å viske vekk skrivefeil. Det som er synd med å bruke bordfotballspilleren til faktisk å viske er jo at viskelæret blir mindre og mindre! Det lille settet med bordfotballspillere fungerer like godt som rekreasjon for hobbyfotballspilleren, som det gjør for proffspilleren og fotballspilleren i bedriftsligaen. Et supert lite tilbehør til kontoret eller skolen!

Detaljinformasjon

Bordfotballfigur – Viskelær

  • Viskelær-sett
  • To viskelær
  • Mål: 4,5 x2 x 11 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-18T15:58:39+00:00