Trenger du hjelp?

Bordklokke - "Tidsmaskin"

kr 1 049
Incl. VAT
- +
Klokken minner litt om den gigantiske klokken i Charlie Chaplin-filmen "Modern Times" der han ble sittende fast - og tidsmaskiner fra flere andre gamle filmer. En bordklokke med synlige og roterende tannhjul i en kombinasjon av både retro og futuristisk stil, og absolutt like vakker som originalen. Nå kan du reise i tid med denne stilige gaveideen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Tiden er mer enn det som måles på tidsviseren, den er også et spennende og komplisert tema. Denne store og iøynefallende bordklokken er fascinerende i både form og design og kommer i en hvit farge med svarte og sølvfargede detaljer. Dette gjør det mulig å se dypt inn i klokkens funksjoner, slik at tannhjulene blir synlige. Dette skaper en retrostil som minner om den berømte klokken som Charlie Chaplin ble festet til i filmen "Modern Times". Den ligner også på flere av filmhistoriens mange tidsmaskiner som samtidig sørger for et futuristisk utseende!

Denne morsomme bordklokken har en original utforming som setter fantasien i gang med sin stilige look! En gave som fascinerer samtidig som den sørger for at du rekker bussen og stevnemøtet. En super gaveidé til alle med lidenskap for teknologi, gamle filmer og moderne tider. En flott gave som passer til alle anledninger!

Detaljinformasjon

Bordklokke - "Tidsmaskin"

  • Til å sette på bordet
  • Diameter: 23 cm
  • Batteridrevet med 2 LR20-batterier (ikke inkludert)
  • Materialer: rustfritt stål, plast

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-20T19:30:54+00:00