Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bottle vase av høy kvalitet

Fra kr 1 559
Incl. VAT
- +
En gave i høy kvalitet til de som elsker moderne design: Vasen Bottle fra Philippi er av høy kvalitet og omtenksomt håndarbeid.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et blikkfang til alle hjem: Med Bottle-vasen fra Philippi har designeren Joseph Lee avgjort latt seg inspirere av formen på en flaske. Det bredere midtpartiet gir nok plass til å sette i friske blomster som skal forsynes med vann. Den smale halsen sørger for at den enkelte blomster står helt oppreist. Designen er rundet av gjennom den glatte overflaten i front. Dette er polert helt for hånd til høyglans.

Hele vasen er håndlaget og av meget høy kvalitet. En gave til et show, en parade eller ved festlige anledninger, uansett får venner og familie særlig glede av denne tidløse dekorasjonen. Vasen kan inneholde ekte eller kunstige blomster, kvister eller andre dekorative materialer som den kan fylles med. Størrelsen S har en høyde på omtrent 28 cm, mens størrelsen L har en høyde på ca. 38 cm.

Detaljinformasjon

Bottle vase av høy kvalitet

  • Materiale: Polert rustfritt stål
  • Mål: Avhenger av valg av vase

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-18T16:01:04+00:00