Trenger du hjelp?

Bowling-statuett med gravering

kr 429
Incl. VAT
- +
Til bowling-helten som fortjener sin egen personlige utmerkelse: Med denne bowling-statuetten, med egen personlig gravering, viser du vedkommende at han er den beste av de beste. En flott utmerkelse til alle store bowling-spillere som fortjener en ekstra oppmerksomhet!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En vakker premie og en flott oppmerksomhet å gi til den store bowleren! Nå kan du gi den beste spilleren den beste statuetten, med denne lekre gaveidéen, som vil imponere den stolte vinneren. Med to linjer med plass til 15 tegn kan også navnet skrives inn på statuetten, slik at det ikke er noen tvil om hvem den tilhører. Uansett om det er en venn eller et familiemedlem, kan du herved erklære dem for å være den aller beste bowleren. Gi statuetten som et minne om tidligere bragder, eller kanskje som en hyllest til den aktive bowleren. Den gylne statuetten med marmor-base vil uansett bli satt pris på av den heldige mottakeren!

En morsom og lekker gaveidé til den uoffisielle vinneren, og en statuett som kan gis til både store og små, på alle mulige slags nivå. En gave som med stolthet vil bli satt frem på bordet, eller i bokhyllen som bevis på egne bowling-ferdigheter. Med denne gaven kan alle bli en vinner, og som vi alle vet: The winner takes it all!

Detaljinformasjon

Bowling-statuett med gravering

  • Total høyde: ca 14,5 cm
  • Materiale: Plastikk/marmor
  • Støtte: 5,5 x 2 cm
  • Kan graveres med opptil 15 tegn
  • Merk! Ingen bruk av spesialtegn ved gravering!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-02-25T11:08:29+00:00