Trenger du hjelp?

Brain Freeze – isbitform

kr 125
Incl. VAT
- +
”Brain Freeze” er den kuleste isbitformen du noen gang har sett, sant? Små hjerner til å kjøle ned drinken din er helt genialt, og et suverent tilbehør som uten tvil kommer til å bli en snakkis på din neste fest! Morsom og praktisk gave å ta med til verten, eller som en liten oppmerksomhet til venninna som elsker tilbehør som ikke er hjernedødt …
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

”Brain Freeze”, vi kjenner alle til den der isende følelsen foran i ”hjernen” når man drikker kald drikke eller spiser is litt for fort. Det varer bare noen få sekunder, men er totalt lammende når den inntreffer. Man er i alle fall garantert en god dose ”brain freeze” hvis man har disse små hjernene i drinken sin!

Denne dødskule isbitformen lager det perfekte tilbehøret til drinkene du serverer gjestene dine på neste fest. Når den mest oppmerksomme gjesten oppdager at det er små hjerner som flyter rundt i sin Moscow mule, kommer det garantert til å bli god stemning. Isbitformen er laget av svært holdbar silikon som kan vaskes i oppvaskmaskinen. På én runde kan du lage fire isbithjerner, ypperlig for to deilige drinker.

Den hjerneformede isbitformen er en morsom gaveidé som passer bra som en liten oppmerksomhet til verten på festen. Å gi denne bort i bursdagsgave til en humørfylt kompis som elsker å lage drinker, fungerer selvfølgelig også svært godt!

Detaljinformasjon

Brain Freeze – isbitform

  • 16 x 18 cm
  • materiale: silikon
  • har lang levetid og er egnet for oppvaskmaskin
  • lager 4 ishjerner

Produktomtaler

Write a review
2020-08-15T16:39:33+00:00