Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bread & Dip - serveringssett

kr 259
Incl. VAT
- +
Ferskt, sprøtt brød er ikke bare den perfekte starten på et måltid på restaurant, også hjemme med familie og venner er denne fingermaten nydelig som en liten appetittvekker. Serveringssettet til brød og dip er ikke bare en meget stilig måte å servere retten på, det er også veldig praktisk. Lokket til settet, som beskytter mot blomsterstøv, løv og ikke minst sultne dyr, fungerer også som et kvalitetsrikt og slitesterkt skjærebrett i bambus.På skjærebrettet kan du så klart også skjære sprø bagetter eller annet brød før du plasserer det i serveringsskålen. Så er det bare å fylle oppi sauser, dipper eller salt i de keramiske skålene og vente på de entusiastiske reaksjonene! Det gjennomtenkte settet med gjennomført design av høy kvalitet kommer til å bli spesielt godt mottatt blant de som har en stor familie, som liker å invitere venner på middag eller som stadig finner en grunn til å feire. Det stilige serveringssettet byr inn til mange, minnerike stunder!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Unikt og stilig: Det kvalitetsrike settet med brød-boks, dipskål og kombinert skjærebrett/lokk er en fornøyelig gave til enhver vert. Server brød og dip i dag! Det kreative settet burde finnes i ethvert kjøkkenskap – overrask venner og bekjente med denne smakfulle kvalitetsgaven!

Detaljinformasjon

Bread & Dip – serveringssett

  • Serveringssett til brød og dip
  • Mål: 24 x 24 x 10,5 cm
  • Med lokk/skjærebrett i bambus
  • Med keramisk skål til tre dipper

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T04:33:41+00:00