Trenger du hjelp?

Breaking Bad-lampe

Vanlig pris: kr 305

Special Price kr 173

Incl. VAT
- +
Let`s cook! Elsker du Breaking Bad? Da vil du også elske denne lampen som er en miniversjon av karakterene i den populære serien. Denne artige, lille LED-lampen vil få deg til å smile, og som et offisielt lisensiert Breaking Bad-produkt er dette et must for alle som liker å følge med på Walter White og hans spesielle «kokkekunster».
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Breaking Bad er for lengst blitt et tv-fenomen, og med denne artige og originale lampen bringer du din egen Heisenberg eller Pinkman til din stue eller soverom. Lampen skal forestille karakterene med sine knallgule beskyttelsesdrakter og gassmasker, da også disse "kokkene" er opptatt av helse og hygiene når de «kokkelerer». Den batteridrevne LED-lampen passer perfekt når man rigger seg klar for et Breaking Bad-maraton!

Denne artige og sjarmerende lampen veier bare 294 gram, og måler kun 13 x 25 x 10,5 cm. Den er laget av plastikk, og krever 3 stk. AAA-batterier (ikke inkludert) eller 1 stk. Micro USB-port. Dette er en liten og energibesparende LED-lampe, og anbefales ikke til barn under 14 år.

Detaljinformasjon

Breaking Bad-lampe

  • Et offisielt lisensiert produkt
  • Mål: Cirka 13 x 25 10,5 cm
  • Materiale: Plast
  • Batteridrevet med 3 stk. AAA-batterier (ikke inkludert)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-17T17:32:52+00:00