Trenger du hjelp?

Brikkesett "City Map" for fargelegging

kr 199
Incl. VAT
- +
Ikke lenger kjedelig ved middagsbordet! De fleste har kanskje barn som (etter lunsj, middag eller annet) til tider er utålmodige og foretrekker å forlate bordet umiddelbart? Med disse kule bordbrikkene i temaet "City Map"kan du fargelegge av hjertens lyst. Selv den største urokråka forblir sittende og mer rolig når han eller hun er opptatt med fargelegging. En super gaveidé for kreative barn!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nå vil ikke små plageånder ha noen grunn til å skape uro under middagen eller forsvinne på rommet sitt for å spille lenger! Brikkesettet "City Map" er virkelig moro, både til barnebursdager, ved restaurantbesøk eller bare for å dekorere sitt eget bord og for barna til å kose seg med etter mat. Inkludert er 24 store ark med 6 forskjellige farger av de store byene Paris, New York, London, Tokyo, Rio de Janeiro og et verdenskart – for lidenskap, humør, fantasi, fargelegging og forskjønning!

Dette brikkesettet er en flott gave til de små, som takket være de fargerike freskomaleriene "Bybilder" også inkluderer en stor dose tomatsaus som ikke lenger ligger på bordet. Gjør det helt klart enklere for barna å sitte ved bordet og i allefall mer moro

Detaljinformasjon

Brikkesett "City Map" for fargelegging

  • Format: 30 x 40 cm
  • 24 resirkulerbare ark
  • 6 ulike "City Map"-motiver (inkludert "Atlas")

Produktomtaler

Write a review
2020-09-28T10:27:57+00:00