Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Brodert hettejakke for damer

Fra kr 865
Incl. VAT
- +
å kose seg i en lun og flatterende hettejakke er noe av det beste når dagene blir kaldere og mørkere. Vakre og behagelige plagg er en selvfølge, og om det overhodet noen gang må bevises til tross for komforten, trenger man ikke ikke gjemme seg for kritiske motefans. Da er denne allsidige hettejakken det beste eksempelet: Denne lodne gaveidéen med selvvalgte initialer brodert på brystet, er unik: Design din nye favoritt selv!Den komfortable hettejakken med en praktisk glidelås er tilgjengelig i de fire fargene rød, blå, grå og svart. Du kan også velge farge på den personlige broderingen. Dermed har du alle detaljene om den varme hettejakken for hånden selv og kan designe din personlige drømme-hettejakke. Den skreddersydde hettejakken med glidelås for damer er også en fantastisk gaveidé til partneren, kjæresten eller din mor!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Å ha en komfortabel kveld på sofaen er minst dobbelt så avslappende, om du også har det mest komfortable av alle klesplagg på: en hettejakke som også er den ideelle gaven for de som er opptatt av komfort!

Detaljinformasjon

Brodert hettejakke for damer

  • Spesialtegn er ikke mulig

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-19T19:00:50+00:00