Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Brodert hettejakke for herrer

Fra kr 795
Incl. VAT
- +
Knapt et plagg sørger for mer bekvemmelighet og kos enn denne hettejakken. Spesielt på kalde dager er det neppe noe bedre eller når favoritten er en unik personlig kreasjon!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Å kose seg i en lun, figurvennlig hettejakke er kanskje noe av det beste som finnes, spesielt når dagene igjen er blitt kortere og kaldere. Enda bedre er det når den varme vennen fremdeles teknisk sett er opptatt av stil, og vil til tross for alle fordelene ikke måtte gjemme seg for motebevisste kritikere. Design den nye trenden, et stykke av deg, selv! Den koselige hettejakken for menn, med glidelås, er tilgjengelig i fire farger; mørk rød, svart, blå eller grå og kan fås med et firesifret tall etter eget ønske på brystet. Så nå er du helt herre over din egen unike design og har delvis, med egne hender, formet drømme-hettejakken din. Enten det er som gave til partneren, en venn eller bare til deg selv – gjennom evnen til å tilpasse hettejakken, kan du alltid levere den perfekte gaven til mottakeren, som han garantet vil sette pris på!

Detaljinformasjon

Brodert hettejakke for herrer

  • Vennligst ikke benytt spesialtegn for gravering

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T11:55:26+00:00