Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Brodert poloskjorte for menn

Fra kr 519
Incl. VAT
- +
Nå kan endelig den trendy poloskjorten broderes i henhold til egen smak! Nå kan du selv være en designer, og starte på din egen kreasjon. Avhengig av forespørsel, kan skjorten broderes med initialer i forskjellige farger og skrift.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Poloskjorten for herrer er en flerårig favorittmote. Er du en fan vil det nok fortstatt være slik, fordi du aldri vil få nok av disse hverdagslige skjortene. For å gjøre faovittplagget enda mer unikt, er det nå mulighet til å designe ditt helt eget, unike favorittplagg. Denne gaven kan gjøres mer personlig ved å brodere dine egne eller kjærestens initialer på skjorten!

Enten det er initialene til partneren eller din beste venn, så er den personlige poloskjorten garantert et blikkfang. Så sørg for at skjorten virkelig unik, slik at man aldri kommer i den situasjon at noen andre har på seg nøyaktig samme. Og det beste: når du blir spurt om hvor den fasjonable gaven kommer fra, kan du svare at den er "selvlagd"! I tillegg kan du også velge mellom mange forskjellige farger

Detaljinformasjon

Brodert poloskjorte for menn

  • Merk: Vennligst ikke benytt spesialtegn ved personalisering

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-19T02:51:19+00:00