Trenger du hjelp?

Bryllupsgjest-album

kr 259
Incl. VAT
- +
Gi dine kjære i gave til bryllupet noe som gleder spesielt! Denne vakre boken i et stort puslespill-design er til fremtidens par. På denne spesielle dagen vil man kunne samle mange vakre ord.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hvorvidt det er til en bryllupsmottakelse, forlovelsesfest, fest for bruden eller til bryllupsfesten, vil dette fantastiske brullupsalbumet garantert appellere til ethvert spirende par. Alle er ute etter å forme bryllupet på en helt spesiell måte, gjennom å ta vare på gjestenes gratulasjoner og ønsker på en vakker måte.

Gjesteboken er sannsynligvis den mest populære varianten og har vært brukt av bryllupsgjestene siden tidens opprinnelse, for å spesialdesigne kjærlighetens spesielle dag. Denne gaveidéen ser ikke bare vakker ut, den følger også et spesifikt formål. På 144 sider kan alle bryllupsgjestene bidra med personlige hilsener eller sin signatur. Det uvanlige designet taler for seg selv og passer perfekt med feiringen av foreningen mellom to personer. En gave som vil være flott både for bryllupsparet og til bryllupsfesten.

Detaljinformasjon

Bryllup- gjestealbum

  • Innbinding med selv-merking
  • Materiale: deksel i lin
  • Mål: 23cm x 25cm
  • Format: 144 sider

Produktomtaler

Write a review
2020-01-25T17:03:17+00:00