Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Bryllupsskattekiste med gravering

kr 259
Incl. VAT
- +
En liten skattekiste som er fylt med kjærlighet - ja, det er det man får med denne gaveideen! Den lille kisten er en flott gave dersom man vil gratulere de nygifte til bryllupet. Den kan for eksempel fylles med en liten pengegave eller et flott minne. Den lille kisten fungerer også godt til selskapsspill, og det er også mulig å få denne tilsendt med en egen gravering!

Beskrivelse

Ekteskapet og kjærligheten er noen av de største skattene vi kan finne i live! Her har du en veldig personlig og flott bryllupsgave som nettopp symboliserer, at paret har klart å finne en av de beste skattene som finnes.

Den lille kisten er laget i tre og metall og måler ca 15 x 9,5 x 8 centimeter. Du kan fylle den med små minner som paret kan tenkte tilbake på, som for eksempel bilder og andre ting som forbinder dem. Det er også mulig å fylle esken med pengegaver. I tillegg til dette kan denne esken så klart også benyttes til selskapsleker, så her har man en veldig fleksibel gave som man kan bruke til så mangt!

Brudeparet fortjener en personlig gave, og derfor tilbyr vi å gravere kisten med det du ønsker. Du har mulighet til å få gravert opp til 25 tegnfordelt på to rader. Her kan du for eksempel forevige navnene til bruden og brudgommen eller gravere datoen for bryllupet. Kisten er allerede pyntet med to vakre hjerter og påskriften "Til bryllupet". Dette er en flott gaveidé dersom du ønsker å gratulere det nye ekteparet på en kreativ måte!

Detaljinformasjon

Skattekiste med gravering til bryllupet

  • En liten kiste som man kan oppbevare personlige minner i
  • med påskrift "Til bryllupet" og gravering av to hjerter
  • personling gravering (2 rader à max. 25 tegn)
  • Mål: ca. 15 x 9,5 x 8 cm
  • Materiale: Tre og metall
  • Obs: Det er ikke mulig å gravere spesialtegn.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-05-23T23:49:21+00:00