Trenger du hjelp?

Bursdagsballonger

kr 95
Incl. VAT
- +
Den som ønsker en stor feiring, trenger også ekstra store bursdagstall: De gigantiske tallene på disse ballongene er perfekte for nettopp dette. I settet er det i tillegg til en bruksanvisning, sjablonger til to tilfeldige numre pluss mange ballonger. Nå kan jubiléet endelig starte!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dersom din egen bursdag er en vill fest, er du glad for alt – jo større, jo bedre! Spesielt når venner og familie holder fest, kan du selv feire og kose deg på bursdagen. En viktig detalj og et must i fremtiden, enten det er til bursdagen, bryllupet eller jubiléet, er de ekstra store ballongtallene. Det komplette settet med store tall inneholder en bruksanvisning og maler for å sette inn ballongene, og selvfølgelig en stor haug med ballonger som kan skape alle tosifrede tall – igjen og igjen!

Det gjenbrukbare settet er alltid en god idé. På den annen side må vi advare mot foriktighet når noen stiller spørsmålet om den konkrete alderen som "Du er så ung som du føler deg ..." mumle – her bør du trekke fra minst 5 år fra det opprinnelige tallet. En supermorsom gave!

Detaljinformasjon

Bursdagsballonger

  • Sett med ballongtall
  • Inkluderer: Bruksanvisning, 14 deler for å sette sammen (tillater alle doble digitale numre), mange ballonger, kan brukes igjen
  • Mål (emballasje): 20,5 x 24 x 6 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T04:25:45+00:00