Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Bursdagslys "Happy Birthday"

kr 49
Incl. VAT
- +
Hvis kaken er for liten og ikke har plass til bursdagshilsen, er dette bursdagslyset redningen: Lysene i bokstavform skriver selve bursdagshilsenen! Om du ønsker, kan du også bruke de til noe mer kreativt – for eksempel Calzone eller Melon som "bursdagskake". En flott idé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Rippy Bathday! Den som vil kan selvfølgelig være fantasifull og sette bursdagslysene i en annen rekkefølge – da er det mer uklart hvordan bursdagsbarnet reagerer. For å være sikker på at gratulasjonen ikke blir misforstått, må vi selvfølgelig nevne at det skal stå "Happy Birthday". Den mest klassiske blant alle bursdaghilsener. De fargerike lysene gjør kaken til en bursdagskake og bør være på til neste bursdagsfeiring hjemme eller på kontoret!

Bursdagslysene er både vakre og raske å sette på kaken. Selv med 3 muffins eller et fruktfat som overraskelse til bursdagen, vil ansiktet til bursdsgsbarnet skinne mer enn lysene! Disse bursdagslysene er også svært praktiske dersom du skal feire i parken eller et annet sted. En liten idé som gir store glede – vi synes denne er veldig bra!

Detaljinformasjon

Bursdagslys "Happy Birthday"

  • 14 lys-bokstaver til å sette i kaken
  • Høyde: (inkludert spikere i plast) ca. 6 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-06-16T19:14:57+00:00