Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Bursdagslys "Happy Birthday"

kr 49
Incl. VAT
- +
Hvis kaken er for liten og ikke har plass til bursdagshilsen, er dette bursdagslyset redningen: Lysene i bokstavform skriver selve bursdagshilsenen! Om du ønsker, kan du også bruke de til noe mer kreativt – for eksempel Calzone eller Melon som "bursdagskake". En flott idé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Rippy Bathday! Den som vil kan selvfølgelig være fantasifull og sette bursdagslysene i en annen rekkefølge – da er det mer uklart hvordan bursdagsbarnet reagerer. For å være sikker på at gratulasjonen ikke blir misforstått, må vi selvfølgelig nevne at det skal stå "Happy Birthday". Den mest klassiske blant alle bursdaghilsener. De fargerike lysene gjør kaken til en bursdagskake og bør være på til neste bursdagsfeiring hjemme eller på kontoret!

Bursdagslysene er både vakre og raske å sette på kaken. Selv med 3 muffins eller et fruktfat som overraskelse til bursdagen, vil ansiktet til bursdsgsbarnet skinne mer enn lysene! Disse bursdagslysene er også svært praktiske dersom du skal feire i parken eller et annet sted. En liten idé som gir store glede – vi synes denne er veldig bra!

Detaljinformasjon

Bursdagslys "Happy Birthday"

  • 14 lys-bokstaver til å sette i kaken
  • Høyde: (inkludert spikere i plast) ca. 6 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T06:32:25+00:00