Trenger du hjelp?

Campingbuss – bilderamme

kr 150
Incl. VAT
- +
En ganske spesiell bildegave, som garantert fungerer både med og uten fotografi. Den som liker retro-design og setter pris på iøynefallende gaver, vil garantert bli glad for denne campingbuss-bilderammen i gammeldags utførelse!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En spesiell bilderamme som garantert blir et blikkfang i rommet der det plasseres, uavhengig om man setter inn et bilde eller ikke. Men den fungere selvsagt aller best med et fotografi inni ettersom det da ser ut som om vennegjengen eller de/dem det er bilde av, faktisk er på roadtrip i denne gammeldagse bilen som minner om Volkswagens mikrobusser fra 1970-tallet Utrolig kult!

Med sine 19,5x20,3 cm byr rammen på nok plass for et fotografi i standardstørrelse 10x15 cm. Det kule retrodesignet i en herlig turkis farge krever oppmerksomhet hvor enn det plasseres. Bilderammen er en genial måte å fremheve det bildet du ønsker skal få litt ekstra oppmerksomhet i innredningen.

Campingbuss-bilderammen er en skjønn gave til både hobbyfotografer og de som samler på nostalgi. Uansett om man rammer inn det mest minnerike øyeblikket sammen med venner, eller om man lar rammen snakke for seg selv, vil nok denne gaven bli mottatt med åpne armer!

Detaljinformasjon

Campingbuss – bilderamme

  • materiale: kunststoff
  • størrelse ramme: 19,5x20,3x1,8cm
  • størrelse bilde: 10x15cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T17:56:28+00:00