Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Caps Lock – sett med tre flaskekorker

kr 95
Incl. VAT
- +
Ønsker du at ikke alle skal drikke av dine flasker? Ingen problem! Med disse flaskekorkene sender du en klar beskjed om hva du vil skal skje med innholdet i flaskene dine. En flott gave som alle kan bruke!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

 • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
 • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
 • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med dette morsomme settet med flaskekorker, holder man flaskene dine trygge fra andres grådige munner! Settet består av små, praktiske flaskekorker med keyboard-design som sender en klar beskjed: På de små "knappene" står det "End", "Save" og "ESC", slik at alle forstår hva man ønsker å gjøre med flaskens innhold. Flaskekorkene passer til alle av nåtidens flasker, slik at man selv velger om man vil dele den eller ikke.

Nå er misforståelsens tid forbi, der noen tar feil av flaskene og tømmer ut din favorittbrus! For når det står et tydelig "Save" på toppen av flaskekorken, forstår alle at dette er en flaske som skal tas vare på! Settet er en søt liten gave som alle kan bruke, siden alle har en favorittbrus eller favorittøl de ønsker å holde kontrollen på!

Detaljinformasjon

Caps Lock – sett med tre flaskekorker

  Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2019-02-23T06:33:20+00:00