Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Cat Kaffekopp med katteører

kr 155
Incl. VAT
- +
Dyr og ekte porselen: Denne kaffekoppen heter "Cat", og er den perfekte koppen til alle som elsker katter, og som faktisk savner katten sin mens man drikker kaffe. Den sentrale dekorasjonen på koppen er katteørene som er inkorporert inn i selve kanten på koppen. Og med et søtt katteansikt som kronen på verket. En nydelig gave til alle katteelskere enten til bursdagen, jul, påske, morsdagen eller halloween ... ja, for katteelskere kommer nemlig til å elske denne koppen uansett anledning!
This gift is popular! Only 1 item left

Beskrivelse

Denne "dyriske" kaffekoppen bringer ditt favorittdyr inn på kjøkkenet eller kontoret. Og som alle andre katter, ønsker også denne å bli løftet opp og klappet på. En morsom kaffekopp der kattens hale blir til koppens hank, og er både praktisk og dekorativ på samme tid. På koppens kant stikker det også ut "katteører" som gjør dette til en supersøt kopp som alle kattelskere vil forelske seg i.

Kattekoppen har en kapasitet på 350 ml, og kan både vaskes i oppvaskmaskinen og puttes inn i mikrobølgeovnen. En morsom gaveidé til alle du holder kjær, enten det er moren, søsteren, datteren eller kollegaen din. Dette er en kopp som virkelig får deg til å smile!

Detaljinformasjon

"Cat"-kaffekopp med katteører

  • Leveringsomfang: kaffekopp formet som en katt
  • Egenskaper: kattens hale former hanken
  • Materiale: porselen
  • Farge: hvit, rød, svart
  • Kapasitet: 350 ml
  • Merk: Kan brukes i både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-05-23T23:42:14+00:00