Trenger du hjelp?

Chef Hero Kjøkkenassistent

kr 155
Incl. VAT
- +
Kjøkkenassistenten «Chef Hero» er et praktisk lite redskap som holder på kokkeskjeen din, og som sørger for at lokket til kasserollen ikke lukker seg helt. Dette morsomme redskapet hjelper deg med de små oppgavene som krever mye, men som vi sjelden tenker over. Nå har man alltid et sted å plassere kokkeskjeen mens man gjør noe annet, og så slipper man å grise ned benken.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Alle kjøkkensjefer trenger en såkalt «høyre hånd» som kan hjelpe til når man lager mat, og nå kan du skaffe deg en som kan hjelpe deg med det du trenger på kjøkkenet. Forskjellen er bare at denne hjelpende hånden er formet som en venstre hånd! Chef Hero Kjøkkenassistent kommer i en knallrød farge, og ser ut som en menneskehånd som griper rundt kjøkkenredskapet, eller holder lokket til kasserollen åpen. Men bak det stilige utseende hviler en høy funksjonalitet, takket være utformingen på fingrene som griper etter skjeen. Dermed slipper du en grisete kjøkkenbenk!

I tillegg til å holde kokkeskjeen din, kan den også brukes til å holde lokket på kasserollen åpen, slik at man beskytter den fra overoppheting. Chef Hero Kjøkkenassistent er en flott gave til alle som trenger en hjelpende hånd på kjøkkenet, og som blander både stil og funksjonalitet i ett og samme produkt. En perfekt gave til neste vennemiddag eller som gave på innflyttingsfesten!

Detaljinformasjon

Chef Hero Kjøkkenassistent

  • Til å holde kokkeskjeen og til å holde lokket oppe
  • Formet som en venstrehånd
  • Farge: rød
  • Dimensjoner: Passer de fleste tradisjonelle kasseroller og skjeer

Produktomtaler

Write a review
2020-01-24T01:36:11+00:00