Trenger du hjelp?

Cocktailshakeren Mix-Master

kr 189
Incl. VAT
- +
Med cocktailshakeren Mix Master gjøres alle om til den perfekte bartenderen. Denne gaveideen hører helt enkelt til enhver fest og enhver husholdning, og kommer garantert til å bli en hit!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Fra en frisk Sex on The Beach til en deilig Cosmopolitan – disse og flere drinker lager du svært enkelt med cocktailshakeren Mix Master. På shakeren, som rommer 448 ml, er nemlig 6 ulike cocktailoppskrifter trykket, og gjør det dermed ekstra hendig å mikse sammen den perfekte drinken. Enten man foretrekker White Russian, Sex On The Beach, Cosmopolitan, Long Island Iced Tea, Mojito eller Kamikaze, vil mikseren sørge for at disse blir laget på helt riktig måte.

Denne cocktailshakeren er det perfekte partytilbehør som garantert sørger for ekstra god stemning i enhver festlig anledning. Fungerer utmerket som en gave til verten, eller kanskje en bursdagsgave til en kompis som elsker cocktailer og som gjerne lager drinker til hele vennegjengen. En gave som ikke bare gleder mottakeren, men også dennes gjester!

Detaljinformasjon

Cocktailshakeren Mix-Master

  • materiale: glass, rustfritt stål
  • inklusive 6 cocktailoppskrifter
  • volum: 16 oz" 448 ml
  • størrelse: 9,3 x 9,3 x 18,5

Produktomtaler

Write a review
2020-09-18T05:23:42+00:00